Nieuws

25 situaties waarin Jobado geknipt voor je is

We schreven al eens een aantal goede redenen op om je bij de Jobado-community aan te sluiten. Wil je bijvoorbeeld Jobber worden, dan kun je rekenen op een flexibele bijbaan, en een klus plaatsen via Jobado, betekent vrijwel meteen een reactie. Leuk, maar wannéér zou je Jobado nu precies inschakelen? Nou, in deze 25 situaties (bijvoorbeeld).

Lees verder »

Job-uitnodiging gekregen? 3 redenen om snel te reageren

Als Jobber staat-ie natuurlijk allang op je smartphone: de gloednieuwe Jobado-app. Je zult dan ook vast gemerkt hebben dat je tegenwoordig niet meer zelf op jobjes hoeft te reageren. In plaats daarvan krijg je een uitnodiging. Heb je er een in de pocket? Reageer dan snel!

Lees verder »

Jobber worden? Zo maak je in 7 stappen een topprofiel

Na nog eens over de voordelen van Jobber-zijn te hebben nagedacht, heb je de beslissing gemaakt: ook jij gaat jobben. Nu alleen nog even zorgen dat je omkomt in de klusjes. Hoe je dit doet? Door met je Jobber-profiel een onuitwisbare indruk achter te laten. Zo gaat dat zonder meer lukken.

Lees verder »

Job plaatsen? 6 richtlijnen voor de perfecte oproep

Die iMac updaten, maar even technisch als je neefje van zes? Je Frans verbeteren, zodat je op vakantie wat anders kunt bestellen dan une baguette? Geen probleem, onze Jobbers staan in no time voor je deur. Zeker als je een duidelijke jobbeschrijving maakt. Met deze 6 tips heb je dat zo voor elkaar.

Lees verder »